DOVOLENÁ DO 30.11.2022,
OBJEDNÁVKY BUDOU EXPEDOVÁNY PO 30.11.2022,
DĚKUJEME.
Úvod » Zelené potraviny » Mladá zelená pšenica » Zdravý deň Mladá pšenica 250g
Mladá pšenica a jej účinky sú totožné s mladým jačmeňom . Jediné rozdiely sú chuť , pretože chuť mladého jačmeňa nemusí byť pre všetky príjemná , zatiaľ čo mladá pšenica sa môže zdá vyhovujúce. Tento aspekt je veľmi subjektívne , avšak veľmi uľahčuje užívanie . Ďalším rozdielom oproti mladému jačmeni je väčší vplyv na metabolizmus a to predovšetkým jeho zrýchlenie . Vďaka tomu sa pšenica viac hodí pri diétnych plánoch a pri chronickej únave . Užívanie dodáva viac energie .
Jemný zelený prášok vyrobený z mladej pšenice je enzymatickou bombou pre náš organizmus . Je plný vitamínov , minerálov , aminokyselín a enzýmov . Vďaka jeho nenapodobiteľné kombinácii dokáže pôsobiť alkalizačné , antioxidačne a upravovať životne dôležité procesy v ľudskom tele .
Mladá pšenica je považovaný za nutrične najhodnotnejšie trávu na svete . Mladá pšenica obsahuje betakarotén , vitamíny A , B1 , B2 , B5 , B6 , C , E , K , niacín , biotín , kyselinu listovú, široké spektrum aminokyselín : alanín , metionín , Arginín , fenylalanín , prolín , Serín , glycín , treonín , histidín , tyrozín , Izoleucín , valínu , leucínu , lyžiny , Kyselina asparagová , kyselina glutámová . Minerály ako draslík horčík , kremík , zinok , vápnik , ale predovšetkým enzýmy a chlorofyl
Mladá pšenica má silný alkalizujúce účinok v tele . Účinne neutralizuje zakyslenie organizmu a reguluje teda problémy spojené s ním . Obsahuje látkysilně antioxidačné , ktoré zabraňujú starnutiu organizmu a pravdepodobne majú zaujímavý protirakovinový účinok . Ďalšie látky detoxikujú organizmus , zabraňujú vstrebávaniu karcinogénnych látok zo zažívacieho traktu a zažívací trakt čistí . Veľký obsah chlorofylu má priamy vplyv na hladinu hemoglobínu , podporuje zásobenie tkanív kyslíkom a pomáha odstraňovať ťažké kovy a chemikálie z krvi .
Zloženie: 100% zelená pšenica v prášku.
Dávkovanie: 2x denne 1-2 čajové lyžičky rozmiešajte v 150ml vody, ovocné alebo zeleninové šťavy. Ďalšou možnosťou je pridať mladú pšenicu do jogurtu, medu alebo iného studeného jedla. Odporúča sa rozmiešať v mixéri alebo športovej fľaši.
Pite najlepšie na lačno. Nepoužívajte s horúcimi nápojmi, pretože teplo neutralizuje aktívne enzýmy.
Ako sa vyrába: Mladá pšenica sa žne v okamihu, keď dosiahne výšku približne 15cm. Pozberanými steblá pšenice sa suší pri nízkych teplotách a následne rozomelú na prášok.
Jedná sa o 100% prírodné zloženie. Prášok pšenica neobsahuje žiadne aditíva, farbivá alebo dochucovadlá.