Tento web využíva na poskytovanie služieb, uľahčenie použitia, analýzu návštevnosti a personalizáciu reklám súbory cookies. Používaním webu vyjadrujete súhlas s použitím cookies.

Úvod » Bezlepkové potraviny » Zmesi na varenie a pečenie » Wolfberry Pektín 30 g


        

Wolfberry Pektín 30 g

skladom

 

Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 2191
EAN kod: 8594158039781
bežná cena 2,50 EUR
naša cena bez DPH : 1,77 EUR
naša cena s DPH (10 %):
1,95 EUR

do košíka:
  g  

Ako používať Pektín

Nenahraditeľný želírovací prostriedok pre cukrárske a pekárske výrobky, ktorý výborne zahusťuje a je neutrálny chuti. Je užitočný pre mrazené dezerty, rôzna želé, pudingy apod. Pektíny hrajú významnú úlohu aj pri zaváraní. Pri výrobe džemov a marmelád. Na 2 kg ovocia potrebujete cca 30 g pektínu. charakteristika Pektín je lineárny polysacharid kyseliny galakturónovej, jej esteru a jej vápenato-horečnaté soli, ktorý sa podieľa na stavbe niektorých rastlinných pletív. Je to nenahraditeľný želírovací prostriedok s neutrálnou chuťou, ktorý veľmi dobre zahusťuje. Amidovaný jablkový pektín je žltkastý prášok. Pektín je želírovací prostriedok (zahusťovadlo) - nie konzervant, takže nemá vplyv na trvanlivosť zaváranín. Umožňuje len želírovanie pri použití menšieho množstva cukru (pomer ovocia a cukru 2: 1 až 3: 1).

Nutričné ​​hodnoty v 100 g Energetická hodnota: 1104 kJ / 264 kcal; Tuky: 0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g; Sacharidy: 35 g; z toho cukry: 20 g; Vláknina: 58 g; Bielkoviny: 0,05 g; Soľ: 0,04 g.

zloženie Amidovaný jablčný pektín 100%. Alergény nie sú prítomné.

skladovanie Pektín má trvanlivosť dva roky, ale podľa výrobcu nemení svoje vlastnosti ani po dlhšej dobe, ak je správne skladovaný - teda hlavne v suchu. Ako zahusťovadlo totiž viaže vodu a vo vlhku by zhrudkovatěl. Skladujte v suchu pri teplote 5-25 ° C.

Krajina pôvodu Česká republika

Obsah: 30 g

Výrobca: Wolfberry s.r.o. so sídlom v Brne na ul. Bohunická 5, 619 00 Brno

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MzdmMjY4