Tento web využíva na poskytovanie služieb, uľahčenie použitia, analýzu návštevnosti a personalizáciu reklám súbory cookies. Používaním webu vyjadrujete súhlas s použitím cookies.

Úvod » Bezlepkové potraviny » Bezlepkové múky » Wolfberry Kokosová múka BIO 400g


        

Wolfberry Kokosová múka BIO 400g

akcia

skladom

 

Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 1345
Výrobca: ADVENI MEDICAL, spol. s r.o.
EAN kod: 8594158030900
bežná cena 3,40 EUR
naša cena bez DPH : 1,30 EUR
naša cena s DPH (15 %):
1,50 EUR

do košíka:
  ks  
Wolfberry kokosová múka sa vyrába z kokosovej kopry, ktorá sa po vysušení a vylisovaní oleja rozomelie na jemný prášok. Kokosová múka je výnimočná tým, že obsahuje 39% vlákniny a 19% bielkovín. Je prirodzene bezlepková, takže je vhodná pre celiakov.

V niektorých receptoch, napríklad na palacinky, zákusky, alebo vianočné cukrovinky, možno klasickú múku úplne nahradiť kokosovú múkou. Pri príprave takého cesta je vhodné pridať oproti pôvodnému receptu buď jedno vajce navyše, alebo xantánová gumu. S xantán sa vám cesto bude menej drobiť a bude lepšie držať tvar. Naviac hotové výrobky zostanú oveľa dlhšie krehké, čerstvé a budú pomalšie vysychať.

Väčšina bezlepkových múk je skoro bez chuti, kokosová múka je krásne voňavá a dodá naopak všetkým pokrmom zaujímavý "šmrnc". Hoci nie je nijako sladená, stačí použiť menej sladidlá ako u bežnej múky, pretože kokos má prirodzene sladkastú chuť. Kokosovú múku môžete miešať so všetkými druhmi bezlepkových, ale aj klasických múk. Pokiaľ ju pridáte do mlieka, alebo džúsu, vznikne vám výborný nápoj plný bielkoviny a vlákniny.

Receptov na sladké pečivo s kokosovou múkou je na internete veľa, ale ak chcete experimentovať a vyskúšať si, že je výborná aj v kombinácii s rybou, tak tu máte recep na Paleo tilapia.
Čo budete potrebovať na 4 porcie 
• 2 až 3 lyžice kokosového oleja 
• 3/4 šálky nesladených kokosových chipsov 
• 1/2 šálky kokosového múky 
• morskú soľ podľa chuti 
• 3 vajcia 
• 4 filé tilapia  
postup 
Na panvici si nechajte rozpáliť kokosový olej asi na 170 ° C. Medzitým na tanieri zmiešajte kokosové čipsy, kokosovú múku a soľ. Do iného taniera rozbite a rozšľahajte vajcia. Filé tilapia najprv obalujte vo vajciach, potom v pripravenej kokosového zmesi. Nechajte opadať zvyšok kokosu, ktorý sa neprilepil na rybu, potom zmažte filety na rozpálenom oleji z každej strany do zlatista asi 5 - 7 minút.  
Nutričné ​​hodnoty na 100g: Energia: 1805 kJ / 431 kcal; Tuky: 12,6 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 11,8 g; Sacharidy: 61,0 g - z toho cukry 17,3 g; Bielkoviny: 18,5 g; Soľ: 0.15 g; Vláknina: 36,4 g  
Alergény: Bez alergénov  zloženie kokos 100%  
Krajina pôvodu Cejlón  
BIO výrobok pod kontrolou: CZ-BIO-002  obsah 400 g
parametre Cieľová skupina BIO Krajina pôvodu Srí Lanka Produkty bez alergénov Bez sóje, Bez vlčieho bôbu (Ďatelinka), Bez lepku, Bez horčice, Bez sezamu, Bez škrupinových plodov, Bez zeleru, Bez siričitanov, Bez podzemnice olejnej (arašidov), Bez vajec, Bez mlieka

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YTM3O