Tento web využíva na poskytovanie služieb, uľahčenie použitia, analýzu návštevnosti a personalizáciu reklám súbory cookies. Používaním webu vyjadrujete súhlas s použitím cookies.

Úvod » Príslušenstvo, ostatné doplnky » Spiral-Slicer SPIRALIZER Krájač ovocia a zeleniny


        

Spiral-Slicer SPIRALIZER Krájač ovocia a zeleniny

skladom

 

Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 2090
bežná cena 33,00 EUR
naša cena bez DPH : 19,02 EUR
naša cena s DPH (21 %):
23,02 EUR

do košíka:
  ks  

Tento spiralizér (niekedy nazývaný špagetovač) je perfektný doplnok do vašej kuchyne na výrobu rezancov a špagiet zo zeleniny alebo ovocia.

S tromi rýchlo a ľahko vymeniteľnými nožmi môžete so spiralizérem rýchlo a jednoducho vytvoriť svoje obľúbené jedlá pre svoju rodinu a priateľov vo veľmi krátkom čase.


Spiralizér ponúka:

  • Vysoko kvalitný design
  • Nerezové čepele
  • Jednoduché ukladanie
  • Je možné umývať v umývačke
  • Jednoduchú výmenu 3 rôznych násad s nožmi (podľa veľkosti rezancov a typu)
  • Ľahko sa drží
  • Silná prísavka, aby prístroj nekĺzal

Zelenina, ktorú môžete vo spiralizéru používať:

  • zemiaky
  • cukety
  • uhorky
  • mrkva
  • cibuľa
  • sladké zemiaky
  • daikon reďkovky
  • repa
  • a ďalšie podľa nápadov

Viac informácií ako spiralizér používať tu>

Rozmery: 28 cm x 20 cm x 13 cm

4 RECEPTY SE SPIRALIZÉREM, KTORÉ SI ZAMILUJETE

Spiralizér je skvelá pomôcka pre spestrenie jedálnička, vykúzlite s ním veľa druhov cestovín bez zbytočného lepku a s množstvom vitamínov navyše. Objavte s nami naše najobľúbenejšie recepty inšpirované Talianskom, Áziou, ale aj kuchyňou našich babičiek.

RAW TAGLIATELLE S HUBOVÝM PESTOM

Cuketa ponúka nepreberné spektrum možností, čo si z nej tentoraz vyrobiť široké rezance? My sme pridali šampiňóny a vlašské orechy a gurmánsky zážitok je na svete.

Ingredience na hubové pesto (2 porcie):

  • 300g šampiňónov
  • hrsť vlašských orechov
  • 2 čajové lyžičky olivového oleja
  • 2–3 čajové lyžičky vody
  • ¼ rozmixovanej cukety
  • 1 strúžik cesnaku
  • himalájska soľ
  • korenie
  • čerstvý rozmarín
  • čerstvý petržlen

Ingredience na tagliatelle (2 porcie):

  • 2 cukety
  • kurkuma
  • olivový olej

Postup:

Do mixéra vložíme šampiňóny, vlašské orechy, cuketu, cesnak a pokvapkáme olivovým olejom. Rozmixujeme do hladka. Ak je zmes príliš hustá, pridáme trochu vody, ale je potrebné myslieť na to, že huby trochu vody pustia. Dochutíme bylinkami, osolíme a okoreníme.

Cuketu nakrájame na široké rezance pomocou spiralizéru, použiť môžeme taky škrabku. V troche olivového oleja rozmiešame kurkumu a Cuketové tagliatelle v korení obalíme, získajú tak krásnu žlto-oranžovú farbu.

ÁZIJSKÉ ZELENINOVÉ REZANCE S PIKANTNOU ZÁLIEVKOU

Svieža farebná kombinácia vybranej zeleniny s ostrejšou zálievkou poteší oko aj chute každého milovníka ázijskej kuchyne.

Ingredience na rezance (4 porcie):

  • 1/4 hlávky červenej kapusty
  • hrsť vyklíčených mungo fazuliek
  • 2 cukety
  • 8 mrkve
  • 4 papriky
  • sezamové semienka
  • 4 šampiňóny marinované v tamari, oleji, troche vody
  • čerstvá chilli paprička (podľa chuti)
  • čerstvý koriander

Ingredience na zálievku:

  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 cm zázvoru
  • šťáva z 1 limety
  • 200 g kešu
  • 2lyžice svetlého kokosového nektáru
  • olivový olej
  • soľ
  • čierne korenie

Postup:

Cuketu a mrkvy ošúpeme a nakrájame na spiralizéru na útle rezance a zmiešame s ostatnou najemno pokrájanou zeleninou. Do Vitamix vložíme suroviny na zálievku a rozmixujeme na hladký dressing. Posypeme sezamom, ozdobíme čerstvým koriandrom.

CUKETOVÉ ŠPAGETY S „MASOVÝMI“ GULIČKAMI

Až ochutnáte naše raw / vegan guličky s cuketovými špagetami, nebudete chcieť nič iné!

Ingredience na hubové „mäso“ (2 porcie):

  • 300 g šampiňónov
  • ½ hrnčeka slnečnicových semienok, vopred namočených
  • 2 lyžíce mletých chia semínek
  • 1 jarná cibuľka
  • 1 čajová lyžička sušeného tymianu
  • 1 čajová lyžička fenyklových semienok
  • ½ čajová lyžička oregana
  • 1/2 čajové lyžičky himalájskej soli
  • 1/4 čajové lyžičky čierneho korenia

Ingredience na paradajkovú omáčku:

  • 300 g paradajok zbavených semienok
  • 100 g sušených paradajok vopred namočených
  • 1 menšia cibuľa
  • 1 čajová lyžička raw kokosového cukru
  • 1/4 šálky jablčného octu
  • 1 čajová lyžička himalájskej soli
  • 1/4 čajové lyžičky cesnakového prášku
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 polievková lyžica lahôdkového droždia
  • 1 čajová lyžička talianských byliniek
  • 1/2 čajové lyžičky čierneho korenia

Ingredience na cuketové rezance:

  • 1 veľká cuketa na osobu

Postup:

Najprv rozmixujeme šampiňóny a pridáme semienka a polovicu byliniek. Zvyšok byliniek a zelenej vňate z cibuľky zamiešame až na záver, aby sme dosiahli peknú štruktúru. Z cesta tvarujeme guľky, ktoré potom sušíme asi 10-12 hodín pri teplote do 40 ° C.

Paradajkovú omáčku pripravíme rozmixovaním uvedených surovín. Dochutíme bylinkami, soľou, korením, prípadne trochu dosladíme kokosovým cukrom.

Cuketu nakrájame na špagety pomocou spiralizéru.

RAW REZANCE S MAKOM

Klasika našich babičiek v raw prevedení. Pripravte túto obľúbenú dobrotu deťom, uvidíte, že nič neostane.

Ingredience pro 2 osoby:

Postup:

Jablká nakrájame na hrubé rezance na spiralizéru a pokvapkajte citrónovou šťavou, aby vám nezhnedli. Jablkové rezance potom obaľte v maku a kokosovom oleji. Dosladiť môžete kokosovým nektárom.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZGM4OTI4