Tento web využíva na poskytovanie služieb, uľahčenie použitia, analýzu návštevnosti a personalizáciu reklám súbory cookies. Používaním webu vyjadrujete súhlas s použitím cookies.

Úvod » Knihy, kuchárky » Nová biokuchárka Hanky Zemanovej


        

Nová biokuchárka Hanky Zemanovej

novinka

skladom

 

Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 2433
bežná cena 28,04 EUR
naša cena bez DPH : 17,45 EUR
naša cena s DPH (10 %):
19,19 EUR

do košíka:
  ks  

Nová Biokuchárka Hanky ​​Zemanovej

Biokuchárka Hanky ​​Zemanovej vyšla prvýkrát v roku 2005. Hneď potom získala titul Najlepšia kuchárska kniha roka 2006. Od tej doby sa stala bestsellerom medzi zdravými kuchárkami. Predané cez 33 000 ks! Autorka sa rozhodla svoju biokuchárku kompletne prepracovať tak, aby ste v nej našli aktuálne informácie o biopotravinách, nových výživových trendoch aj ekologickom poľnohospodárstve a mohli z nej čerpať inšpiráciu pre svoj každodenný život. Okrem toho autorka prezradí, kam sa vo výžive za posledných desať rokov sama posunula a čo doma rada varí. Predstaví vám zaujímavých ekofarmárov a významné ekologické projekty. S pomocou rady odborníkov hodnotí objektívne nové trendy vo výžive (napr. Raw, bezlepková strava, superfoods pod.) A poradí, ako sa v nich vyznať a ako si urobiť vlastný názor. Hankin prístup ukazuje, ako jesť aj žiť zdravo a v súlade so sedliackym rozumom. Vďaka tomu vám potom zdravé varenie bude pripadať jednoduché a prirodzené. Z knihy sa dozviete, ako obohatiť jedálniček a začať používať opomínané, pritom však skvelé potraviny, ako sú strukoviny, hlavne cícer, fazuľa, červená šošovica, lúpané mungo, plnohodnotné obilniny, ako sú pšeno, cirok, jednozrnová špalda, pohánka, či netradičné, na českom trhu nové a bezlepkové múky, ako napríklad múka z červenej šošovice či žltého hrachu. Hanka pripravila do tejto knihy cez 80 nových receptov. Nová biokuchárka je tak vďaka úplne unikátnym informáciám a novým receptom určená aj tým, ktorí už pôvodné vydanie Biokuchárky majú doma. Mnoho receptov je bezlepkových, vegetariánskych aj vegánskych, ale nevyhýbajú sa ani kvalitnému mäsu. Vyskúšajte letnú Cuketovo-jahelnú koprovku, boršč s cícerom, šošovkový burger, placky z hrachovej múky, bezlepkové cookies, jačmenné lievance, alebo napríklad biokurča na kurkume podľa výborného šéfkuchára a nutričného terapeuta Davida Sasko (je členom Aliancie výživových poradcov), ktorý s Hankou na niektorých, najmä masových receptoch spolupracoval. Kniha je určená ako pre začiatočníkov v oblasti zdravého varenia, tak pre pokročilých.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NTYzMT